Misija i vizija tvrtke GL Real Estate

Naše dugogodišnje iskustvo u profesionalnom sektoru omogućilo nam je širok spektar znanja koje Vam sada nudimo na jednom mjestu – kompletna usluga posredovanja u prometu nekretnina. 

Kompletna usluga vezana uz Vašu buduću nekretninu nalazi se pod jednim krovom, bilo da je riječ o gradnji nekretnine, kupnji postojeće, usluge iznajmljivanja (bookinga) ili održavanja nekretnine, tu smo kao Vaš pouzdani partner kroz cjelokupan proces u svrhu ostvarenja zajedničkih ciljeva.

Klijentima koji se odluče za kupnju nekretnine nudimo i uslugu iznajmljivanja iste pod motom “Invest & Earn”. Zajedno dogovaramo i definiramo usluge koje želite i trebate, nudeći Vam mogućnost da kreirate paket prema vlastitoj želji, od iznajmljivanja, cjelogodišnjeg održavanja, pripreme objekta za Vaš dolazak ili dolazak Vaših gostiju. Ono što Vam želimo ponuditi je zaista kompletna usluga posredovanja u prometu nekretnina. 

Naš portfolio krase vlastite nekretnine iz prijašnjih projekta koje možete pronaći među nekretninama za prodaju i nekretninama za najam. Konstantno radimo na novim projektima, u želji da baš Vama ponudimo paket “ključ u ruke” za vašu buduću ili trenutnu nekretninu.

Svakom klijentu pristupamo individualno i uz potpunu diskreciju. Naša je želja omogućiti Vam bezbrižno i sigurno upravljanje Vašom nekretninom. Nudimo Vam razne mogućnosti transparentnih usluga koje dogovaramo neposrednom komunikacijom, a sve s ciljem kvalitetne suradnje i ostvarenja Vaših ciljeva.

god
zajedničkog iskustva
više od 0 K
sati stručnog rada
preko 3 K
zadovoljnih korisnika

Upoznajte naš tim

Vrhunski stručnjaci u svom području djelovanja okupljeni na jednom mjestu

Zašto odabrati nas?

Svojim pristupom i "full-service" uslugom izdvajamo se među konkurentima na tržištu,
prvi put nudeći jedinstvenu kombinaciju kreiranu upravo prema Vašim željama i potrebama.
Kompletna usluga posredovanja u prometu nekretnina na jednom mjestu.