U izgradnji – Luksuzna Villa Sol s bazenom. Pratite naš projekt i budite upućeni u proces gradnje od temelja pa do samog završetka.Gradnja ove nekretnine započela je u listopadu 2020 godine, a kompletan završetak je planiran za rujan 2021. godine

0 Comments
05/2021
05/21
03/21
01/2021

 

Ova luksuzna vila s bazenom u izgradnji – po principu “ključ u ruke”, nalazi se u prvom hrvatskom kraljevskom gradu koji osvaja svojom bogatom poviješću,  prirodnim ljepotama i nevjerojatnim šarmom. Kompletan završetak vile je planiran za svibanj 2021. godine.

Udaljena je od mora samo 600 m, a nalazi se na zemljištu površine 710 m2. Vila će se sastojati od prizemlja i jednog kata, te se prostirati na  230 m2. Prostrano prizemlje od 103 m2 će se sastojati od hodnika, kupaonice, spavaće sobe, stepeništa, dnevnog boravka i kuhinje s blagovaonicom odakle će se izlaziti na terasu. Na prvom katu, površine  85,78 m2 bit će 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, hodnik i 2 terase.

Okućnica će biti uređena u mediteranskom stilu te popločana ukrasnim kamenom. U sklopu okućnice će biti privatni bazen površine 27 m2 s pripadajućim sunčalištem. Sama vila i njena okućnica činit će cjelovito i uravnoteženo jedinstvo stambenog komfora i vizualno modernog izgleda.

Do vile vodi asfaltirana cesta. Nadalje, imat će 3 pripadajuća parking mjesta i svu potrebnu infrastrukturu.

Centar mjesta udaljen je svega 3 km, a zračna luka Zadar 25 km. Ova savršena ljetna oaza nalazit će se u jednoj od najboljih turističkih destinacija na Jadranu i to u neposrednoj blizini nebrojeno mnogo povijesno-kulturnih znamenitosti, predivnih plaža, odličnih restorana i raznovrsnih mogućnosti aktivnog odmora. Ovo će biti pravi “mali raj” na Zemlji.

Ako i Vi želite ostvariti Vaš projekt iz snova po principu “ključ u ruke”, obratite nam se s povjerenjem. Mi smo Vaš pouzdani partner u cjelokupnom procesu od traženja idealnog zemljišta, preko izgradnje i održavanja Vaše nekretnine.